Model CV PDF pentru angajare (creare cv online grauit si descarca in pdf)

Model CV PDF pentru angajare (creare cv online grauit si descarca in pdf)

Unde greșesc CV-urile?

Dacă doriți ca CV-ul dvs. să fie selectat, trebuie să facilitați angajatorului să vadă de ce sunteți candidatul ideal pentru rol, subliniind abilitățile și experiența relevantă. Modul în care este prezentat Model CV-ul dvs. va fi, de asemenea, supus controlului. De exemplu, s-ar putea să pretindeți că aveți o atenție deosebită la detalii sau că sunteți un comunicator excelent, dar este puțin probabil ca angajatorul să creadă acest lucru dacă Model CV-ul dvs. este prezentat neglijent sau dacă limba pe care o utilizați este exprimată neîndemânatic.

Pentru mai multe sfaturi de carieră, precum și sute de locuri de muncă interesante la nivel de absolvent, vizitați https://cvonline.md

model cv online europass

Din păcate, mulți candidați greșesc acest lucru. Într-un sondaj de gestionare a carierei personale de 500 de CV-uri, de la manageri superiori până la absolvenți, 98 la sută din Model CV-uri se îndreptau direct către respingere. Dacă puteți evita greșelile obișnuite făcute de majoritatea candidaților, atunci este mult mai probabil să fiți selectați înaintea competiției.

Acestea sunt capcanele de evitat.

 • Lipsa informațiilor relevante

Mulți candidați fac ipoteze greșite despre ceea ce este important pentru angajator și, prin urmare, nu furnizează informațiile relevante în CV-ul lor. Faceți-vă cercetările și arătați că aveți abilitățile, experiența și abordarea specifice necesare în prima jumătate a paginii CV-ului dvs., astfel încât recrutorul să vă poată vedea rapid adecvarea.

 • Dovezi insuficiente

Trebuie să demonstrezi că ai ceea ce au nevoie. Deci, în loc ca CV-ul dvs. să spună că aveți „abilități bune de comunicare”, dați un exemplu de unde ați demonstrat acest lucru în mod bun, de ex. „scrieți blog lunar despre evoluțiile companiei ca parte a strategiei noastre de social media”.

 • Prea generic

Mulți candidați scriu un CV amplu, deoarece vor să-și păstreze opțiunile deschise. Cu toate acestea, dacă nu este clar cine ești și ce faci, atunci recrutorii nu vor ști ce să facă cu tine.

 • Erori

Nouă din 10 Model CV-uri au erori și sunt adesea respinse numai pe această bază. Model CV-ul dvs. trebuie prezentat impecabil dacă doriți să vă demonstrați profesionalismul și atenția la detalii. Solicitați întotdeauna altcuiva să o verifice pentru dvs.

 • Informații negative

Model CV-ul dvs. ar trebui să includă doar informații pozitive. Nu criticați niciodată un angajator anterior sau nu faceți referire la dificultăți sau dezamăgiri decât dacă ați fost capabil să le întoarceți.

 • Limbaj slab

Utilizarea jargonului, a expresiei stângace sau a clișeelor ​​poate sabota șansele chiar și celor mai capabili dintre candidați. În loc să folosesc pronumele „eu”, așa cum am făcut asta, am făcut asta ”, folosiți cuvinte cu acțiune pozitivă pentru a conduce puncte glonț, de ex. „Am inițiat acest lucru, am creat acel lucru”, care va părea mult mai dinamic. Acest lucru va da o senzație foarte energică CV-ului dvs. și vă va ajuta să consolidați mesajul că sunteți un candidat optimist, care poate face.

 • Probleme legate de software

Când aplicați online pentru un rol, Model CV-ul dvs. este scanat de software înainte ca ochii omului să-l vadă vreodată. Opțiunile de formatare, cum ar fi coloanele, umbrirea, casetele etc., pot arăta frumos, dar ar putea interfera cu capacitatea software-ului de a stoca informațiile pe CV-ul dvs. Deci, faceți CV-ul cât mai simplu posibil sau dacă încărcați un fișier pdf, asigurați-vă că este compatibil cu software-ul. Recrutorii online vor folosi cuvinte cheie pentru a căuta Model CV-uri care conțin anumite abilități și calificări, deci asigurați-vă că CV-ul dvs. include cuvintele cheie relevante susceptibile de a fi utilizate.

CVONLINE.MD – Creați un CV Online Europass în două clicuri

Sfaturi de la cvonline.md:

 • Aflați exact ce caută angajatorul pe care doriți să-l impresionați, apoi scrieți un CV care să corespundă exact cerințelor lor.
 • Dovediți ce mare candidat sunteți, incluzând exemple de realizări, îmbunătățiri pe care le-ați făcut la locul de muncă sau probleme pe care le-ați rezolvat.
 • Două pagini: Scopul unui CV de două pagini. Mai mult decât atât și probabil că veți fi șoferi, dar mai puțin și nu ați furnizat suficiente informații.
 • Corectare: Verificați cu atenție Model CV PDF pentru erori și asigurați-vă că ceea ce ați scris are sens. Apoi rugați pe cineva să o verifice din nou pentru dvs.
 • Scrisoare de intenție: furnizați întotdeauna o scrisoare de intenție sau un e-mail pentru a vă însoți CV-ul dvs., deoarece este o altă șansă de a convinge angajatorul de adecvarea dvs.
 • Evită orice critică a angajatorilor din trecut sau din prezent sau menționează orice perioadă dificilă din istoria carierei tale. CV-ul dvs. trebuie să fie foarte pozitiv.
 • Foto: Nu utilizați o fotografie cu CV-ul dvs. decât dacă vi se solicită în mod special. De obicei, este relevant doar pentru activități precum modelarea sau promovarea.
 • Mizați-vă pe un singur CV : așteptați-vă să aveți un număr de CV-uri pe care le modificați în funcție de jobul pentru care solicitați. Adaptați-vă întotdeauna CV-ul.
 • Utilizați aspectul elegant: evitați fonturile neobișnuite, coloanele, tabelele etc. din CV atunci când îl scrieți într-un document Word. Formatarea poate deveni atât de ușor greșită atunci când este citită de un recrutor.
 • Dacă CV-ul tău nu este selectat, atunci vorbește cu un antrenor de carieră sau cu cineva care lucrează în zona aleasă de tine, pentru a verifica dacă CV-ul tău funcționează